الشيف مصطفى الرفاعي الشريك المؤسس والشيف التفيذي لمجموعة مطاعم زووبا والاستاذ لمادة الطهي في جامعة هنري فورد بأميركا
حديث مطول عن بداياته الاحترافية في عالم الأكل بأميركا وصولا لاستاذيته في مادة الطهي في جامعة هنري فورد ورجوعه لمصر ليفتتح مطاعم زووبا ومن ثم الفوز بلقب أفضل فلافل ( طعمية) في العالم بلندن
الحديث بيمتد لتاريخ الأكل المصري وأهمية توثيق الإرث المصري العريق في الطعام
تقدر تتابع الشيف مصطفى من خلال
https://www.instagram.com/moustafaelrefaey/
بعض من وصفات الشيف مصطفى على اليوتيوب
https://www.youtube.com/watch?v=2hrpZ7RTBPw&list=PLPZLDnkLyJdA3kThauawW8jvLy8YuTCf3
ممكن توصل للعدد العاشر من مجلة الراوي عن تاريخ المطبخ المصري من مكتبة ديوان
- اخدنا الفول واديناهم العدس والاستاكوزا | أكل الاغريق والرومان في مصر
- ليه ممكن تلف خريطة مصر عشان توثق تراث الأكل المصري؟
- أكل المصريين في مصر القبطية
- اللي بنى الأهرامات كانو ناس شبعانة| التاريخ المفصل للأكل في مصر القديمة
- التاريخ الحديث للبيرة في مصر – The Modern History of Beer in Egypt
- هل مصر هي موطن أحسن فلافل في العالم؟
- مصر فين على خريطة سياحة الأطعمة؟
- أول كوكتيلز بالعربي! ازاي؟
- علاقة دراسة النباتات الأثرية بتاريخ الأكل في مصر
- ازاي نقضي على الجوع في مصر؟