شارك البودكاست

ازاي مصر غنية بتنوع رهيب في الموارد ومنها تنوعات وتباينات في الطعام تاريخيا بين كل الأقاليم المصرية! من الشمال في البحر المتوسط والدلتا على ضفاف النيل والصعيد جنوبا وشرقا في البحر الأحمر مرورا بالواحات المختلفة في مصر

سارة السيد لفت مصر كلها تقريبا تجرب وتوثق ارث الأكل في مصر، واتكلمنا في الحلقة عن قصصها في كل مكان من خلال تجاربها الشخصية اللي شافتها بنفسها مع الناس والأرض 

حاولنا بقدر المستطاع نرسم خريطة مصر للأكل

سارة السيد هي محاضر في علوم محاكاة الطبيعة في جامعة آريزونا بأميركا وكمان هي ممثل  شمال أفريقيا لمنظمة 

SlowFood 

المهتمة بإرث الطعام في العالم اجمع، وكمان هي شريك مؤسس لمبادرة نوايا وكمان مبادرة دايما

وشريك مؤسس لشركة 

Clayola

تقدروا كمان تتفرجوا على فيديوهات سارة السيد مع محصول

https://www.youtube.com/watch?v=erBCzkBu6-0

Series Navigation<< اخدنا الفول واديناهم العدس والاستاكوزا | أكل الاغريق والرومان في مصرأكل المصريين في مصر القبطية >>