حوار مع حسين حجازي مؤسس ومدير بستان ست الحسن، اتكلمنا فيه عن المنتجات الطبيعية اللي ممكن تخرج من الزراعة هنا في مصر زي الزيتون ومنه أنواع زيوت كتيرة والألبان وازاي تتخلط بالزيوت عشان نحفظها وأنواع العسل في مصر وغيره الكثير
نتمنى لكم استماع ممتع
تقدروا توصلو لمنتجات بستان ست الحسن من خلال الصفحة
https://www.facebook.com/bostansetelhosn/
- اخدنا الفول واديناهم العدس والاستاكوزا | أكل الاغريق والرومان في مصر
- ليه ممكن تلف خريطة مصر عشان توثق تراث الأكل المصري؟
- أكل المصريين في مصر القبطية
- اللي بنى الأهرامات كانو ناس شبعانة| التاريخ المفصل للأكل في مصر القديمة
- التاريخ الحديث للبيرة في مصر – The Modern History of Beer in Egypt
- ليه ممكن تسيب البترول عشان الزراعة في مصر؟
- مصر فين على خريطة سياحة الأطعمة؟
- أول كوكتيلز بالعربي! ازاي؟
- علاقة دراسة النباتات الأثرية بتاريخ الأكل في مصر
- ازاي نقضي على الجوع في مصر؟