اتكلمنا في اللقاء مع صوفي موسي وعن قصة بدايتها من مصر وسفرها بداية الى ألمانيا ثم الى باريس ولقاءها بزوجها توماس وقصة المحل الرائع
وصناعة المعجنات الفرنسية بالطابع المصري واللي دفع برواد المحل بالانتظار من السادسة صباحا عشان يشتروا منتجاتهم
كملنا الحديث ليمتد عن المطبخ المصري الحالي والقديم وعلاقته بالمطبخ الفرنسي
تقدرو توصلوا لمنتجات صوفي من محلهم
TS Sublime
https://www.facebook.com/TS-Sublime-1132662396833107/
العنوان
63 kaboul st, Makram Ebid
- اخدنا الفول واديناهم العدس والاستاكوزا | أكل الاغريق والرومان في مصر
- ليه ممكن تلف خريطة مصر عشان توثق تراث الأكل المصري؟
- أكل المصريين في مصر القبطية
- اللي بنى الأهرامات كانو ناس شبعانة| التاريخ المفصل للأكل في مصر القديمة
- التاريخ الحديث للبيرة في مصر – The Modern History of Beer in Egypt
- قصة صانع أحلى كروسان فرنسي في مصر
- مصر فين على خريطة سياحة الأطعمة؟
- أول كوكتيلز بالعربي! ازاي؟
- علاقة دراسة النباتات الأثرية بتاريخ الأكل في مصر
- ازاي نقضي على الجوع في مصر؟