حوار مع مؤسسة ابلكيشين تكية منة شاهين المعنى بتنظيم فائض الطعام من المصادر المختلفة وتوصيله للمستحقين في كل مكان في مصر! حديث كان مهم جدا عن مدى خطورة مخلفات الطعام على البيئة والى أي حد نقدر نستفيد بفائض الطعام من المطاعم والمخابز والفنادق وغيره للقضاء على الجوع في العالم وخصوصا مصر
تقدرو تساهموا مع ابلكيشين تكية من خلال تحميله وطلب وجبتكم الأولى
https://tekeya.page.link/download
https://www.facebook.com/TeKeyafood/
- اخدنا الفول واديناهم العدس والاستاكوزا | أكل الاغريق والرومان في مصر
- ليه ممكن تلف خريطة مصر عشان توثق تراث الأكل المصري؟
- أكل المصريين في مصر القبطية
- اللي بنى الأهرامات كانو ناس شبعانة| التاريخ المفصل للأكل في مصر القديمة
- التاريخ الحديث للبيرة في مصر – The Modern History of Beer in Egypt
- ازاي نقضي على الجوع في مصر؟
- مصر فين على خريطة سياحة الأطعمة؟
- أول كوكتيلز بالعربي! ازاي؟
- علاقة دراسة النباتات الأثرية بتاريخ الأكل في مصر
- هل مصر هي موطن أحسن فلافل في العالم؟