من عالم التكنولوجيا لعالم الأكل و المقبلات – مع شريف حسين
في حلقة النهاردة.. هنتكلم مع شريف حسين.. الرئيس التنفيذي للورينتال – مشروع متخصص في مقبلات مبتكرة وبمكونات فاخرة.. و ليه قرر الانتقال من عالم التكنولوجيا والتحول الرقمي والعمل في كبري الشركات المحلية والدولية إلي عالم الأكل والمقبلات تحديدا.
تابع شريف حسين علي لينكدإن:https://www.linkedin.com/in/sherifhussein/
تابع لورينتال علي إنستجرام:https://www.instagram.com/lorientalappetizers/
تابع أحمد نجيب علي تويتر:https://www.twitter.com/ahmednaguib
تابع المصنع على:https://www.instagram.com/elmasna3/https://www.facebook.com/ElMasna3/https://www.youtube.com/c/elmasna3
اسمع البودكاست مكان ما بتسمع البودكاستس بتاعتك من خلال https://ma3anaguib.buzzsprout.com
- الحلقة الأولي: أيمن وتار – الرحلة من الهندسة للتأليف، صناعة السينما والكوميديا في مصر، آخر مشاريعه
- الحلقة الثانية: محمد وصفي – الجزء الأول – من البريف للتنفيذ
- الحلقة الثانية: محمد وصفي – الجزء الثاني – كل إعلان وله كواليسه، تنفيذ إعلانات العبد، زهرة وطلبات
- الحلقة الثانية: محمد وصفي – الجزء الثالث – ازاى التفاضل والتكامل يكون السبب فى كل اللى حصل ده؟
- الحلقة الثالثة – مينوش عبد المجيد – الجزء الأول – إزاي وصلت انها تكون ضمن أهم ١٠٠ امرأة في افريقيا بمجال الاقتصاد؟
- من عالم التكنولوجيا لعالم الأكل و المقبلات – مع شريف حسين
- الحلقة الثالثة – مينوش عبد المجيد – الجزء الثاني – مستقبل الإستثمار فى مصر
- الحلقة الرابعة: تامر يسري – الجزء الأول – بيزنس الرياضة و رحلة احتراف محمد صلاح وبيج رامي
- الحلقة الرابعة: تامر يسري – الجزء الثاني – مستقبل صناعة الرياضة و أول أكاديمية إي سبورتس في مصر
- الحلقة الخامسة: روبينا يانوبولو – الجزء الأول – العلاج النفسي و القلق والتوتر ومشكلة الثقة في النفس