نبضة ملهمة ومثيرة مع لوما حسن، أشهر بنت تعمل في مجال الجزارة في مصر. اكتشفوا كيف انتقلت من عالم الضيافة الجوية إلى فن الجزارة واستمعوا إلى قصتها الشخصية وكيف تحدت التحديات لتحقيق نجاحها الاستثنائي. انضموا إلينا لرؤية جوانب من حياتها الشخصية وتجاربها الفريدة. لا تفوّتوا النبضة ١٣ من بودكاست كونسولتو من عيادة المطاعم
0:00 المقدمة
2:08 قصة اسمها “اسلام”
3:58 حلم لوما للعمل في مجال الضيافة الجوية
5:15 أول شغل للوما في محل جزارة
13:15 أول مرة لوما تمسك سكينة
14:36 الفكرة انك تكون شاطر مفيش فرق بين راجل و ست
18:13 أول مرة لوما تدبح فيها
20:27 الفرق بين لوما الجزارة و في حياتها الشخصية
22:52 ازاي لوما دخلت عالم السوشيال ميديا
24:01 خبرة لوما العملية قبل الجزارة
24:51 تجربة لوما مع التنمر
26:58 بداية شهرة لوما على السوشيال ميديا
29:32 بداية لوما في القاهرة
35:30 تجارب لوما في امبابة
37:19 لوما و تجربتها في اسكندرية
41:55 مواقف واجهت كبدة في شغلها كجزارة
43:23 ازاي لوما بتختار تعمل اعلانات لمين
45:34 امتا وفين لوما هتفتح محل جزارة
47:42 اسرار عن حياة لوما الشخصية و احلامها
53:15 قطعة اللحمة الوحيدة اللي ممكن تاكلها لوما
🔸 يمكنك إقتراح ضيف لبرنامج كونسولتو من عيادة المطاعم من خلال إرسال إيميل ل :
[email protected]
أو من خلال واتس أب 00971508298002
🔸 للتواصل مع الأستاذ محمد يونس من خلال إيميل:
[email protected]
🔸 شكر خاص لشركة كاري الأمارات @CariUAE لرعايته للحلقة
كاري هي الشريك الأمثل لمطعمك بدون عمولة وبشفافية واضحة جدا لبيانات عملاؤك.
للتعرف على كاري:
https://www.instagram.com/p/CuzYTseA-uv/
https://www.instagram.com/p/Cu4kEQvgX5X/
للتواصل مع كاري:
https://share-eu1.hsforms.com/1R3nb4D-vS-ebh61ZuIyxFgg3av4https://www.instagram.com/getcari.uae
- الضيافة في السما.. دردشة من القلب مع سارة عبد الرازق
- بدون خبرة ٣ شباب نجحوا في تأسيس براند دجاج مقلي بالإمارات
- الأكل مبيخسرش ؟ أول نبضة من كونسولتو مع صلاح ابو المجد
- قصة تأسيس أول مطعم بريسكت في الإمارات | مستر بريسكت في بودكاست كونسولتو
- أسرار مهنة الطهي مع رئيس جمعية الطهاة السورية ماجد الصباغ
- لوما حسن من حلم مضيفة طيران لذبح وتقطيع اللحوم أشهر جزاره في مصر
- أسرار وحكايات المطاعم مع الكسيب الجزء الأول
- إزاي تكون رائد أعمال ناجح؟ مع محمود الكسيب – الجزء الثاني
- كاري هتعمل ايه في الامارات ؟
- النبضة الخامسة مع مؤثر وصاحب مطعم بالصدفة شادي شوقي مؤسس مطعم كايزو – بودكاست كونسولتو