سيف شيف وواحد من أصحاب مطعم كشري ستريت في لندن. سيف مش بس طباخ موهوب لكن كمان مهتم بتطوير الأكل المصري وانه يوصله للعالم كله.
الأجزاء:
00:00 من المانيا لانجلترا
07:45 المجتمعات الغربية وفلسطين
24:00 بداية الاهتمام بالأكل والأكل المصري برة؟
55:00 تجربة فتح مطعم كشري في لندن
01:14:30 تطور الأكل في مصر
01:23:40 بتفكر ترجع مصر؟
تابعوا البودكاست على:
Facebook: https://bit.ly/306noFi
Instagram: http://bit.ly/3BCeLor
- مايكل اكلايدوس (تورونتو، كندا) | طعمية في الغربة بودكاست
- إسراء سمير (بودابست، المجر) | طعمية في الغربة بودكاست
- مقدمة | طعمية في الغربة بودكاست
- حسن عمرو (زاراجوزا، اسبانيا) | طعمية في الغربة بودكاست
- ملخص/ حسن عمرو (زاراجوزا، اسبانيا) | طعمية في الغربة بودكاست
- سيف السبكي (برلين، لندن) | طعمية في الغربة بودكاست
- شريف علي (ديلاوير، امريكا) | طعمية في الغربة بودكاست
- كريم علي (ميامي، امريكا) | طعمية في الغربة بودكاست
- نيفين سعيد (جنت، بلجيكا) | طعمية في الغربة بودكاست
- عمار ضياء (كوالالمبور/هانوي/ميلبورن) | طعمية في الغربة بودكاست