شارك البودكاست

الناس الي شغالة في مجال ال Restaurants  و ال Cafees اتأثروا ازاي واية الي ممكن يعملوه خلال الفترة الجاية خصوصا والدنيا بدأت تفتح دلوقتي؟ اية الحاجات الجديدة والأفكار الجديدة الي ممكن يقدموها خصوصا وتوقعات الناس بقت مختلفة ؟!

معانا النهاردة ضيف متخصص في المجال دا وهو هشام التوني مؤسس موقع Cairo Loop المسئول عن الريفيو وتقييم المطاعم والناس الشغالة في مجال ال food and beverage.

هيتكلم عن كل التحديات الجديدة في مجال الأكل والمشروبات والتوقعات الجاية 

in this episode we discuss the challenges the food and beverages businesses face due to the corona pandemic and  how they can survive and improve their business during these challenges  in Arabic
تابعونا علي
 
Businessbelarabi.com
.
Instagram : @businessbelarabi
.
Facebook :www.facebook.com/businessbelarabi/
.
YouTube: Youtube.com/c/businessbelarabi 

Series Navigationكيف تدير التغير ؟ how to manage change >>كيفية ادارة الازمات مع هبة راشد >>