النبضة السابعة من بودكاست 🎙️ كونسولتو المقدم من عيادة المطاعم
في النبضة دي محمد ومكي وسعيد ومحمود أتكلموا عن بداية عملهم في الإمارات من وقت ما طلعوا سلم الطيارة من بلدهم مصر لغاية ما بدأ يحققوا أحلامهم اللي كانت معاهم وهما واخدين قرار السفر
تحديات ومواقف صعبه وذكريات جميلة مروا بيها خلال سنين عملهم في الغربة ساعدتهم أنهم يكبروا ويكملوا ويستمروا
في النبضة دي نصايح كتير من على لسان ضيوفنا لكل الشباب اللي عايزة تسافر وتشتغل بره مصر
🔸 يمكنك إقتراح ضيف لبرنامج كونسولتو من عيادة المطاعم من خلال إرسال إيميل ل :
[email protected]
أو من خلال واتس أب 00971508298002
🔸 للتواصل مع الأستاذ محمد يونس من خلال إيميل:
[email protected]
🔸 شكر خاص لشركة كاري الأمارات @CariUAE لرعايتها للحلقة
كاري هي الشريك الأمثل لمطعمك بدون عمولة وبشفافية واضحة جدا لبيانات عملاؤك.
للتعرف على كاري:
https://www.instagram.com/p/CuzYTseA-uv/
https://www.instagram.com/p/Cu4kEQvgX5X/
للتواصل مع كاري:
https://share-eu1.hsforms.com/1R3nb4D-vS-ebh61ZuIyxFgg3av4https://www.instagram.com/getcari.uae/
- الضيافة في السما.. دردشة من القلب مع سارة عبد الرازق
- بدون خبرة ٣ شباب نجحوا في تأسيس براند دجاج مقلي بالإمارات
- الأكل مبيخسرش ؟ أول نبضة من كونسولتو مع صلاح ابو المجد
- قصة تأسيس أول مطعم بريسكت في الإمارات | مستر بريسكت في بودكاست كونسولتو
- أسرار مهنة الطهي مع رئيس جمعية الطهاة السورية ماجد الصباغ
- بداية ٤ شباب في الامارات – قبل ما تسافر لازم تسمع الحلقة دي
- أسرار وحكايات المطاعم مع الكسيب الجزء الأول
- إزاي تكون رائد أعمال ناجح؟ مع محمود الكسيب – الجزء الثاني
- كاري هتعمل ايه في الامارات ؟
- النبضة الخامسة مع مؤثر وصاحب مطعم بالصدفة شادي شوقي مؤسس مطعم كايزو – بودكاست كونسولتو