النبضة رقم 11 من بودكاست 🎙️ كونسولتو المقدم من عيادة المطاعم
مهنة الحياة بين السماء والأرض (الضيافة الجوية)
ضيفتنا سارة عبد الرازق مضيفة طيران ومهندسة معمارية ومؤثرة على السوشيال ميديا @sarahabdelrazik6626
كتير مننا بيحلم يشتغل في الضيافة الجوية سواء بنات أو ولاد علشان كده في الحلقة دي ضيفتنا سارة عبد الرازق جوابت بنصائح كتير تفيد اللي بيفكر وعايز يدخل مجال الضيافة الجوية, إزاي تقدم وإيه المؤهلات المطلوبة علشان تشتغل في الضايفة الجوية وتعمل إيه فى الانترفيو
كمان كلمتنا عن الجوانب اللي مش بنشوفها عن مهنة الضيفة الجوية وعن حياتها وكمان عن دخولها عالم السوشيال ميديا
شكر
🔸 يمكنك إقتراح ضيف لبرنامج كونسولتو من عيادة المطاعم من خلال إرسال إيميل ل :
[email protected]
أو من خلال واتس أب 00971508298002
🔸 للتواصل مع الأستاذ محمد يونس من خلال إيميل:
[email protected]
🔸 شكر خاص لشركة كاري الأمارات @CariUAE لرعايته للحلقة
كاري هي الشريك الأمثل لمطعمك بدون عمولة وبشفافية واضحة جدا لبيانات عملاؤك.
للتعرف على كاري:
https://www.instagram.com/p/CuzYTseA-uv/
https://www.instagram.com/p/Cu4kEQvgX5X/
للتواصل مع كاري:
https://share-eu1.hsforms.com/1R3nb4D-vS-ebh61ZuIyxFgg3av4https://www.instagram.com/getcari.uae
- بدون خبرة ٣ شباب نجحوا في تأسيس براند دجاج مقلي بالإمارات
- الأكل مبيخسرش ؟ أول نبضة من كونسولتو مع صلاح ابو المجد
- قصة تأسيس أول مطعم بريسكت في الإمارات | مستر بريسكت في بودكاست كونسولتو
- أسرار مهنة الطهي مع رئيس جمعية الطهاة السورية ماجد الصباغ
- أسرار وحكايات المطاعم مع الكسيب الجزء الأول
- الضيافة في السما.. دردشة من القلب مع سارة عبد الرازق
- إزاي تكون رائد أعمال ناجح؟ مع محمود الكسيب – الجزء الثاني
- كاري هتعمل ايه في الامارات ؟
- النبضة الخامسة مع مؤثر وصاحب مطعم بالصدفة شادي شوقي مؤسس مطعم كايزو – بودكاست كونسولتو
- هاني كامل.. رحلة صحفي قادته لتوثيق عزل كورونا فى بلاد الصين.. حوار عن المطاعم والحياة في بلاد التنين