أسرار ريادة الأعمال وإزاي تكون رائد أعمال ناجح؟ (( الجزء الثاني)) @elkaseeb1
النبضة الثالتة من بودكاست 🎙️ كونسولتو المقدم من عيادة المطاعم
كونسولتو أول بودكاست عربي مختص بمجال المطاعم والضيافة
هانستضيف فيه متخصصين و رواد أعمال و مؤثرين في عالم صناعة الضيافة
وهانتكلم عن كل ما يشغل بالكم من أسرار و خبايا عالم المطاعم والضيافة
في النبضة دي هتكون الجزء الثاني للنبضة السابقة اللي أستضفنا فيها أفضل رأئد أعمال بالشرق الاوسط وشمال أفريقيا تحت سن الاربعين والذي يمتلك أكثر من علامة تجارية منها مطعم موكاي بالقاهرة وبراند جولدن فلافل, وهو محمود علاء الدين واللى أتكلمنا فيها عن ريادة الأعمال وعن أسرار كتير هاتعلمك إزاي تكون رائد أعمال ناجح
أسرة عيادة المطاعم بتقدم لمحمود علاء كل الشكر على تلبية الدعوة 🙏🏽
يمكنك إقتراح ضيف لبرنامج كونسولتو من عيادة المطاعم من خلال إرسال إيميل ل :
[email protected]
أو من خلال واتس أب 00971508298002
للتواصل مع الأستاذ محمد يونس من خلال إيميل:
[email protected]
- الضيافة في السما.. دردشة من القلب مع سارة عبد الرازق
- بدون خبرة ٣ شباب نجحوا في تأسيس براند دجاج مقلي بالإمارات
- الأكل مبيخسرش ؟ أول نبضة من كونسولتو مع صلاح ابو المجد
- قصة تأسيس أول مطعم بريسكت في الإمارات | مستر بريسكت في بودكاست كونسولتو
- أسرار مهنة الطهي مع رئيس جمعية الطهاة السورية ماجد الصباغ
- إزاي تكون رائد أعمال ناجح؟ مع محمود الكسيب – الجزء الثاني
- أسرار وحكايات المطاعم مع الكسيب الجزء الأول
- كاري هتعمل ايه في الامارات ؟
- النبضة الخامسة مع مؤثر وصاحب مطعم بالصدفة شادي شوقي مؤسس مطعم كايزو – بودكاست كونسولتو
- هاني كامل.. رحلة صحفي قادته لتوثيق عزل كورونا فى بلاد الصين.. حوار عن المطاعم والحياة في بلاد التنين